ZORGASSISTENT

ZORGASSISTENT

Zorgassistent

Ok, deze functie had net zo goed ‘leefassistent’ kunnen heten. Want veel dingen die bij ‘het leven’ horen, kunnen voor onze cliënten knap uitdagend zijn. Daarom is het fijn dat jij als zorgassistent ze hiermee helpt. Van huishoudelijke taken en lichamelijke verzorging tot het koken (en eten) van gezonde maaltijden. Daarnaast zorg je voor schone slaapkamers, frisse badkamers en de was. Maar boven alles zorg je voor een prettig leven in een warme en veilige sfeer. Met op elke locatie dezelfde aandacht en onze mooie menselijke waarden. Kortom, een heel afwisselende baan!

MARIJE

Zorgassistent
Kind & Jeugd

Wat neem je mee als zorgassistent?

Wij zoeken zorgassistenten die een mbo 2 diploma op zak hebben of deze willen halen. Natuurlijk ben je goed met mensen, sociaal en houd je van een praatje. Ook kun je je flexibel opstellen. Op het gebied van de antroposofie zijn er verschillende mogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid als zorgassistent om werkzaamheden zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou kunnen betekenen. Het enige wat wij vragen is een nieuwsgierige houding.

WILLEM

Zorgassistent
LVB+

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed is een zorgorganisatie met een rijke antroposofische traditie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een heel menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een waardengedreven organisatie met mooie en unieke locaties, vaak in het groen.

Een functie waarbij je mensen echt helpt.

Het aantal contracturen bepalen wij graag in overleg met jou.

Een inwerkprogramma van 12 maanden met intervisie en een individueel inwerkmaatje.

Er is altijd een leidinggevende aanwezig met voldoende aandacht voor jou en je team.

Een gezellig en professioneel zorgteam.

Een organisatie met een menselijke maat, korte lijnen en een open sfeer.

Opleidingsmogelijkheden om door te groeien naar de functie begeleider.

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg met een eindejaarsuitkering van een volledige 13e maand.

Inschaling op basis van opleidingsniveau en ervaring. In schaal 25 volgens CAO Gehandicaptenzorg.

Financieel voordeel bij aflossing van een studieschuld of aanschaf van o.a. een (elektrische) fiets, computer, tablet of sportabonnement via FiscFree.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.