LEREN

LEREN

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Lievegoed zien we je jezelf graag ontwikkelen, als professional maar ook als persoon. Daarom bieden we verschillende opleidingen aan, gericht op mens en gezondheid. Het is van belang dat iedereen bevoegd is en zich bekwaam voelt voor zijn of haar taak. We leiden onze medewerkers op in de verschillende methodieken zoals Triple-C en LACCS. Op het gebied van de antroposofie zijn er verschillende mogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid om zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou kunnen betekenen. Het enige wat we vragen is een nieuwsgierige houding. Naast trainingen en cursussen binnen Lievegoed bieden we in samenwerking met opleiders als AAG (Academie voor Antroposofische Gezondheidszorg) en Scillz landelijk erkende opleidingen aan op mbo, hbo en wo+ niveau.

Met je leidinggevende ga je op zoek naar de invulling die het best bij jouw ontwikkeling past. Dit betaal je niet zelf. Bij Lievegoed reserveren wij hiervoor een opleidingsbudget.

Zo blijf je altijd in ontwikkeling!

Werken & Leren

Mbo en hbo

Pas jij je kennis het liefst direct toe? Bij Lievegoed kun je werken en leren combineren. Hiervoor werken we samen met verschillende opleidingsinstituten, waaronder Scillz. Zo behaal jij een diploma als erkend zorgprofessional op mbo of hbo niveau. En dat terwijl je de handen direct uit de mouwen steekt! Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, bijvoorbeeld een bbl-traject of een hbo-duaal opleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zij-instroom/BBL

Je wilt werken met mensen die het echt nodig hebben maar mist ervaring of de diploma’s in de gehandicaptenzorg? Geen probleem! Carrièreswitchers bieden wij een verkort zij-instroom/BBL traject aan. Namelijk een Maatschappelijke zorg (MZ) opleiding op mbo niveau 3 en 4. Dit is een versneld traject waarvoor we samenwerken met opleidingsinstituut Scillz. Je volgt één dag in de week een opleiding en werkt daarbij in de zorg. Zo kan jij je hart volgen en snel aan de slag. Want vaak heb je binnen 1,5 jaar al een relevant en landelijk erkend diploma. Met dit diploma kan je niet alleen bij ons maar dus ook bij andere zorgverleners aan de bak. Wil jij een comeback maken in de zorg? Ook herintreders zijn welkom!

Specialiseren na je master

Ben je al behandelaar maar wil je verder specialiseren of doorontwikkelen? Ook dat kan bij Lievegoed! We bieden opleidingen aan via RINO of AAG (Academie Antroposofische Gezondheidszorg).

Ben jij afgestudeerd psycholoog of orthopedagoog? Bij RINO start je een geaccrediteerde vervolgopleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Liever meer kennis opdoen over antroposofie? Dat kan met de kopstudie antroposofie van AAG. Met deze studie op zak mag jij jezelf antroposofisch behandelaar noemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stageplek

Jij gaat voor een carrière in de zorg? Dat toont lef! We hebben altijd plek voor leergierige studenten die het verschil willen maken. Tijdens je stage draait het om jouw ontwikkeling. Daarom krijg je een vaste begeleider die betrokken is tijdens je hele stageperiode. Samen stellen jullie doelen en bespreken jullie regelmatig jouw leerproces. Zo kom je er wel!

Volg je de opleiding mbo Zorg en Welzijn of een studie Social Work? Dan zijn er bij ons regelmatig mogelijkheden om stage te lopen. Wij bieden je een stageplek in een mooie organisatie waar jij echt gezien en gehoord wordt!