STAGE
IN DE ZORG

STAGE
IN DE ZORG

Stage in de zorg

Een leerzame en uitdagende stage in de zorg? Tuurlijk. Maar het moet ook leuk zijn! Bij Lievegoed zijn we er voor alle mensen die onze zorg nodig hebben. Groot en klein. Je vindt hier dus veel verschillende doelgroepen. Op veel verschillende locaties. Daar zit dus vast jouw ideale stageplek tussen! Je krijgt bij ons de kans om volledig mee te draaien als (persoonlijk) begeleider of zorgassistent. Natuurlijk onder de vleugels van een ervaren (praktijk)begeleider. Dat betekent ook het maken en uitvoeren van zorgplannen en je bijdrage leveren in de teamoverleggen. Voor ‘het echie’ dus! Volg jij de opleiding Social Work, Maatschappelijke Zorg of een andere opleiding voor de zorg? Neem dan snel contact met ons op. Dan bepalen we samen welke doelgroep en locatie het beste bij jou passen!

Wat neem je mee bij een stage in de zorg

Je bent enthousiast en leergierig. Je werkt graag met mensen en voelt goed aan wat anderen nodig hebben. Als jij daarnaast ook nog eens graag je steentje bijdraagt in onze caring community dan zijn wij een match. Bij Lievegoed zien we je jezelf graag ontwikkelen, als professional maar ook als persoon. Daarom bieden we verschillende opleidingen aan, gericht op mens en gezondheid. Het is van belang dat iedereen bevoegd is en zich bekwaam voelt voor zijn of haar taak.

We leiden onze medewerkers op in de verschillende methodieken zoals Triple-C en LACCS. Op het gebied van de antroposofie zijn er verschillende mogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid om zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou met een stage in de zorg kunnen betekenen.  We vragen hierbij een nieuwsgierige houding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de vacatures voor
stage in de zorg

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een mooie kans om praktijkervaring op te doen in een waardengedreven organisatie.

Mooie locaties vaak in het groen.

De mogelijkheid om door te stromen naar een vaste baan

Een stage begeleider die bij jou past.

Werken op een van de mooiste zorglocaties van Nederland.

Een hechte gemeenschap van cliënten en hun omgeving.

Een gezond, positief en uitdagend werkklimaat.

Persoonlijke begeleiding op kleinschalige locaties.

Stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed is een waardengedreven organisatie. Onze waarden ontlenen we aan de antroposofie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een heel menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.