LVB+

LVB+

OETIE

Persoonlijk begeleider
LVB+

Zorg met liefde en lef

Zoek je een relaxte baan in de zorg? Dan zit je hier verkeerd. Want bij onze LVB+ cliënten speelt er naast een verstandelijke beperking vaak nog andere complexe problematiek. Bijvoorbeeld op het gebied van psychiatrie of verslaving. Deze mensen kunnen vaak nergens meer terecht. Wij laten ze niet in de kou staan. Sterker nog, we ontvangen hen met open armen en steken onze nek uit als dat nodig is. Tikkie tegendraads? Ja, mooi toch! Want hier werken specialisten die het aandurven. Zorgprofessionals met in hun rugzak een zeldzame combinatie van expertise, liefde en lef.

Ben jij die begeleider die stevig in zijn of haar schoenen staat, daadkrachtig kan optreden, de mens ziet in plaats van alleen zijn of haar probleem? Dan kun je bij Lievegoed voor deze mensen het betekenisvolle verschil maken.

Een kijkje bij collega’s van LVB+

Antropowattes?

Lievegoed is een zorgorganisatie met een rijke antroposofische traditie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een menselijke club zijn waarbinnen iedereen meetelt. Volwaardig en gelijkwaardig. Als individu én als onderdeel van onze ‘caring community’. Daar is niets vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel!

Elke dag draait het hier om de balans tussen liefde en lef. Bij ons spelen creativiteit, gezonde leefstijl en de natuur een onmisbare rol. Het is niet voor niets dat veel van onze locaties zich in het bos of op het platteland bevinden. Onze vaste ritmes en tradities zorgen voor houvast én het gevoel dat je ergens bij hoort. Dus ook zonder geitenwollen sokken ben je hier van harte welkom

Benieuwd of onze waarden bij jou passen?

Een dag in de sokken van

WILLEM

Zorgassistent
LVB+

Een gezonde werkomgeving

Bij Lievegoed zorgen we voor een gezonde werkomgeving. En dat zit niet alleen in de groene locaties of het biologische eten. De veiligheid en het welzijn van onze mensen staan voorop. Juist op deze, zeg maar gerust uitdagende, groepen moet je blind op elkaar kunnen vertrouwen. Daarom investeren we volop in teambuilding, intervisie en nazorg. Daarbij is je teamleider altijd op de locatie aanwezig. Zodat je altijd wordt gezien en gehoord. Fijn idee, toch?

Werken op de mooie locaties van LVB+

Neem een kijkje bij een andere doelgroep

Werken met Kind & Jeugd

Werken met Volwassenen GHZ & NAH

Werken met GGZ & Verslaving

Werken bij Management & Staf