ZIJ-INSTROMER
IN DE ZORG

ZIJ-INSTROMER
IN DE ZORG

Zij-instromer in de zorg
(via BBL)

Ben je toe aan iets heel anders? Een baan met iets meer voldoening of menselijkheid? Wat je vakgebied nu ook is, we helpen je graag met het maken van een mooie carrière-switch. Als zij-instromer in de zorg bij Lievegoed ga je wekelijks een dag naar school en draai je de overige dagen volledig mee in het team als begeleider of als zorgassistent. Simpel gezegd, betekent dit dat je jouw cliënten een zinvolle, gestructureerde maar vooral fijne dag bezorgt. Van dagopening tot dagsluiting. Met zowel aandacht voor individuele zorg als voor de dynamiek van de groep. Welke doelgroep en locatie je ook kiest, bij Lievegoed kies je voor een bijzonder zinvolle baan. Binnen een warme en sociale gemeenschap.

Wat neem je mee als zij-instromer in de zorg

Geen enkel probleem dat je nog niet over de juiste diploma’s beschikt. Als je maar creatief, empathisch en leergierig bent! Je bent goed met mensen, sociaal en je houdt van een praatje. Ook kun je je flexibel opstellen en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Op het gebied van de antroposofie zijn er verschillende mogelijkheden. Je krijgt als zij-instromer in de zorg veel vrijheid om zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou kunnen betekenen. Het enige wat we vragen is een nieuwsgierige houding. Herken jij je hierin? Ben je op zoek naar een zinvolle baan? Dan is Lievegoed een plek waar jij je zomaar heel erg thuis kan gaan voelen.

Bekijk hier de vacatures voor
zij-instromer in de zorg

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een waardengedreven organisatie met mooie en unieke locaties, vaak in het groen.
Een functie waarbij je mensen écht helpt.
Een inwerkprogramma van 12 maanden met intervisie en een individueel inwerkmaatje.
Een landelijk erkend mbo 3 of mbo 4 diploma.
Volledige vergoeding van opleidingskosten.
Een deel vergoeding van de lestijd conform CAO Gehandicaptenzorg.
Minimaal 24 uur per week werk op een één van onze mooie locaties (uren in overleg en afgestemd op jouw privésituatie).
Een doelgroep die het best bij jouw kwaliteiten past (er zijn veel mogelijkheden).
Er is altijd een leidinggevende aanwezig met voldoende aandacht voor jou en je team.
Werken met een vast team en één vaste praktijkbegeleider.
Een hechte gemeenschap van cliënten en hun omgeving.
Een organisatie met een menselijke maat, korte lijnen en een open sfeer.
Salaris inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van de functie waarvoor je het BBL-traject volgt.
Financiële voordelen bij aanschaf van een (elektrische) fiets, computer, tablet, mobiele telefoon e.d. via FiscFree.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed is van oorsprong een antroposofische zorgorganisatie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een heel menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.