VRIJWILLIGERSWERK
IN DE ZORG

VRIJWILLIGERSWERK
IN DE ZORG

Vrijwilligerswerk in de zorg

Wat is jouw talent of passie? Waar maak jij mensen graag blij mee? Bij Lievegoed betekent vrijwillig niet ‘voor niets’. Je krijgt er namelijk ontelbaar veel waardering en liefde voor terug. Of je nu per week een uurtje met je vaste buddy wandelt of 4 volle dagen in onze weverij werkt. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je komt. Wij passen ons graag aan jouw beschikbaarheid en wensen aan. Want met de groeiende druk op de zorg, helpen ook hier alle beetjes het leven van onze cliënten rijker en leuker maken. En niet alleen dat van hen, trouwens. Ook dat van jou. Beloofd! Kom dus gerust langs om vrijblijvend te praten over ons aanbod aan vrijwilligerswerk in de zorg en wat er mogelijk is.

Wat neem je mee als een vrijwilliger in de zorg

Elke ervaring, passie of elk talent dat je met ons wilt delen is welkom. Alles wat je wil bijdragen is waardevol. Je bent iemand die graag bijdraagt aan kwaliteit van leven voor onze mensen. Dat geeft jou voldoening. Je voelt je betrokken en je bent betrouwbaar.

Bekijk hier alle vrijwilligerswerk vacatures.

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een waardengedreven organisatie met mooie en unieke locaties, vaak in het groen.

Vrijwilligerswerk waarbij je voor veel mensen het verschil kan maken.

Uren, tijden en taken volledig afgestemd op jouw mogelijkheden en ideeën.

Ruimte om je talent en je ervaring te laten werken.

Een hechte gemeenschap van cliënten en hun omgeving.

Een gezellig team met betrokken mensen.

Persoonlijke begeleiding op kleinschalige locaties.

Een interessante doelgroep waar veel mee mogelijk is.

Een vrijwilligersvergoeding conform CAO gehandicaptenzorg.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed is van oorsprong een antroposofische zorgorganisatie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een heel menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.