MANAGEMENT
& STAF

MANAGEMENT
& STAF

ARJAN

Manager financiën, control & informatievoorziening

Zorg met liefde en lef

Wat nou ‘ingewikkeld geval’ of ‘onhandelbare cliënt’!? Bij Lievegoed zijn we er voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en mensen met problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Zorgen voor zoveel verschillende en soms zeer complexe doelgroepen, daar heb je liefde voor nodig. En evenveel lef. Niet alleen van onze zorgprofessionals. Ook op ons hoofdkantoor moet je stevig in je schoenen staan. Want daar zorgt een klein topteam ervoor dat onze organisatie gezond is en blijft. En dat alles zorgt ervoor dat het wonen en werken bij Lievegoed op rolletjes loopt. Zodat zowel onze cliënten als collega’s hier gelukkig kunnen zijn.

Aandacht. Je gezien en gehoord voelen. Dat beloven wij aan onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze leidinggevenden zichtbaar zijn op de locaties en weten wat er speelt in de teams. Om deze aansprekende manier van leidinggeven waar te maken, kiezen we bewust om de span of attention (de omvang van de teams) klein te houden. De menselijke maat is daarbij het uitgangspunt.

Spreekt deze manier van werken jou aan? Dan is Lievegoed wellicht iets voor jou.

Antropowattes?

Lievegoed is een zorgorganisatie met een rijke antroposofische traditie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel! Elke dag draait het hier om de balans tussen liefde en lef.

We zien onszelf graag als ‘caring community’ waarin we elkaar kennen en iedereen gelijk is. Van bewoner op een woongroep tot manager op het hoofdkantoor. We werken samen, leven samen en vieren samen onze jaarfeesten. Zie in het een filmpje het jaarfeest bij Smaragd in de Bijlmer. Daar word je toch blij van?

Kijk of onze waarden bij jou passen! Doe de test.

Een gezonde werkomgeving

De meeste van onze 20 zorglocaties liggen midden in de natuur. Inclusief het hoofdkantoor in Bilthoven. Een gezonde werkomgeving dus! En dat komt niet alleen door de rust en de frisse lucht. Het zit ook in de oprechte aandacht voor elkaar, de verse soep met groenten uit eigen kas en de vrijheid om jezelf te ontplooien. We ondersteunen onze leidinggevenden om hun leiderschapsstijl te ontwikkelen en te versterken. Lievegoed is een platte, wendbare en flexibele organisatie waar je veel vrijheid hebt om je werk zelf te organiseren. We werken hard, en maken ook tijd voor plezier. En samen met je team heb je invloed op de levens van heel veel mensen!

Werken voor de mooiste locaties

Neem een kijkje bij een andere doelgroep

Werken met Kind & Jeugd

Werken met Volwassenen GHZ & NAH

Werken met LVB+

Werken met GGZ & Verslaving