BEHANDELAAR
IN DE ZORG

BEHANDELAAR
IN DE ZORG

Behandelaar in de zorg

Ga er maar aan staan! Bij Lievegoed zijn we er voor alle mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Groot en klein. Met of zonder bijkomende problematiek. Dit vraagt dus om een breed aanbod van behandelingen en therapieën. Er werken hier dan ook verschillende type behandelaren zoals gedragsdeskundigen, paramedici en diagnostisch medewerkers. Als orthopedagoog (gedragsdeskundige) werk je als specialist op een aantal locaties met een samenhangend zorgaanbod. We houden daarbij je caseload behapbaar. Per locatie vorm je een deskundig duo met de teamleider. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteit van het zorgaanbod en het pedagogische klimaat. Van het bewaken van de kwaliteit van zorgplannen tot het plegen van interventies. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg waar ook een verpleegkundig specialist, een AVG-arts en/of een psychiater aan deel kan nemen. Je werkt intensief samen met je eigen vakgroep en de manager zorg en behandeling.

Wat neem je mee als behandelaar in de zorg

Niemand werkt hier toevallig en dat merk je! Ook voor onze medewerkers geldt: Je bent meer dan je denkt! Je mag zelf uitmaken wat onze waarden voor jou kunnen betekenen, het enige wat we vragen is een nieuwsgierige houding. We hebben een uitdagende strategie met een ambitieuze maatschappelijke opdracht. Juist in deze tijd willen we niemand in de kou laten staan. We steken onze nek uit voor mensen die onze zorg en behandeling het hardst nodig hebben. Jij bent iemand die daar graag aan bijdraagt. Net zoals wij doe je dat vanuit liefde voor deze vaak kwetsbare mensen maar ook omdat je over de nodige portie lef beschikt. Je hebt een visie op goede zorg en behandeling en vindt het leuk om deze uit te dragen en te delen met de teams en de teamleider waar je nauw mee samenwerkt. Bekijk het filmpje waarin Marleen Steeneken (manager zorg en behandeling) uitlegt hoe wij bij Lievegoed invulling geven aan onze waarden.

Voor elke behandelaar gelden weer andere vereisten, vaardigheden en ervaring. Wil je hier meer over lezen kijk dan bij onze vacatures voor behandelaren.

Bekijk hier de vacatures voor
behandelaar in de zorg

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een waardengedreven organisatie met mooie en unieke locaties, vaak in het groen.

Een functie waarbij je voor veel mensen het verschil kan maken.

Specialiseren na je master en diverse opleidingen via RINO.

Werken in een multidisciplinair team met deskundige professionals.

Deskundige vakgroepen voor behandelaren jeugd en volwassenen.

Inhoudelijke aansturing van manager zorg en behandeling.

Een organisatie met een menselijke maat, korte lijnen en een open sfeer.

Een behapbare case-load.

Werken met methodieken zoals Triple-C en LACCS, maar ook met inzichten vanuit de antroposofische visie op zorg zoals Volgen van golven etc.

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg met een eindejaarsuitkering van een volledige 13e maand.

Financieel voordeel bij aflossing van een studieschuld of aanschaf van o.a. een (elektrische) fiets, computer, tablet of sportabonnement via FiscFree.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed is van oorsprong een antroposofische zorgorganisatie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een heel menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.