MANAGEMENT
& STAF

MANAGEMENT
& STAF

Zorgmanager

Alle leidinggevenden, van teamleiders tot (cluster)managers, hebben bewust kleine teams en een behapbaar takenpakket, zodat ze voldoende aandacht kunnen geven aan onze cliënten en medewerkers.

Management & staf

Wie wil dat nou niet? Een werkplek midden in de natuur! En dus de hele dag vrolijk fluitende vogels (en collega’s) om je heen. Op het hoofdkantoor van Lievegoed in Bilthoven houdt een klein team van professionals onze organisatie gezond en onze mensen gelukkig. Van HRM en ICT tot vastgoed en finance. Het is overigens niet alleen de groene omgeving die van Lievegoed een bijzondere werkplek maakt. Je voelt onze waarden in alles. Het gebouw ademt creativiteit, er is verse soep uit eigen tuin en vanaf dag 1 hoor je bij dit hechte team. Een ‘caring community’ waarin we elkaar écht zien, successen vieren en leuke dingen doen met elkaar. Zo hebben we elk jaar een klussendag op de verschillende locaties.

ARJAN

Manager financiën, control & informatievoorziening

Wat neem je mee?

Niemand werkt hier toevallig en dat merk je! Ook voor onze medewerkers geldt: je bent meer dan je denkt! Je mag zelf uitmaken wat onze waarden voor jou kunnen betekenen, het enige wat we vragen is een nieuwsgierige houding. We hebben een uitdagende strategie met een ambitieuze groeiambitie voor de komende jaren. Jij bent iemand die daar graag aan bijdraagt.

We zijn een platte en flexibele organisatie en behoorlijk resultaatgericht. Jij bent iemand die graag zijn talenten en ervaring inzet met een groot gevoel voor eigenaarschap. Een groot ego is jou daarbij vreemd. Je deelt graag successen met anderen. Voor elke functie gelden weer andere vereisten, vaardigheden en ervaring. Wil je hier meer over lezen kijk dan bij onze vacatures voor management & staf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Een waardengedreven organisatie met mooie en unieke locaties vaak in het groen.

Een functie waarbij je voor veel mensen het verschil kan maken.

Een organisatie waarbij je jouw talenten en ervaring echt kwijt kan. Vanuit jouw eigenaarschap heb je direct invloed op de gang van zaken.

Je wordt gehoord en gezien. Je werkt in een organisatie met een menselijke maat waarbij we elkaar ontmoeten en kennen.

Opleidingsmogelijkheden om door te groeien.

Leidinggevenden volgen een management development programma waarmee we investeren in leiderschap.

Leidinggevenden hebben een behapbare span of attention.

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg met een eindejaarsuitkering van een volledige 13e maand.

Financieel voordeel bij aflossing van een studieschuld of aanschaf van o.a. een (elektrische) fiets, computer, tablet of sportabonnement via FiscFree.

Solliciteer direct!

Herken jij je in het verhaal hierboven? En ben je zo enthousiast dat je direct wil solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je gegevens naar werkenbij@lievegoed.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Antropowattes?

De werkwijze van Lievegoed

Lievegoed werkt vanuit een antroposofische visie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een organisatie zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, een gezonde leefstijl en zingeving. Met extra aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur. En daar is helemaal niks vaags of ‘wolligs’ aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die bijna iedereen aanspreken en ons richting geven bij het zorgen voor een fijne en positieve sfeer. Binnen onze ‘caring community’ telt iedereen mee en is iedereen gelijk.