KIND & JEUGD

KIND & JEUGD

MARIJE

Zorgassistent
Kind & Jeugd

Zorg met liefde en lef

Bij Lievegoed doen we niet aan uitzonderingen. We zijn er voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelachterstand. Dus ook voor kinderen met extra lichamelijke of bijkomende psychiatrische problematiek zoals autisme. Ieder kind telt hier evenveel mee. Met alle talenten en capaciteiten die het heeft. Maar ook met gedrag dat soms lastig te begrijpen is. Best pittig dus. Naast veel liefde vraagt dit om geduld, doorzettingsvermogen en lef.

Vind jij het een uitdaging om op zoek te gaan naar wat bijdraagt aan de ontwikkeling van dat ene kind? Dan is werken met deze kinderen en jeugdigen misschien iets voor jou.

Een kijkje bij collega’s van Kind & Jeugd

Antropowattes?

Lievegoed is een zorgorganisatie met een rijke antroposofische traditie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat we een menselijke club zijn die gelooft in de kracht van positieve gezondheid, de natuur, gezonde leefstijl en creativiteit. Daarom koken we biologisch en zijn we veel buiten te vinden.

Daar is niks vaags of ‘wolligs’ aan! Onze benadering en de fijne omgeving geeft de kinderen rust. Veel van onze kinderen en jongeren hebben moeite zich uit te drukken, daarom gebruiken we graag drama, muziek en dans om contact te maken. We zijn een ‘caring community’ waarin professionals, kinderen en ouders samen het verschil maken.

Benieuwd of onze waarden bij jou passen?

Een dag in de sokken van

EMMA

Persoonlijk begeleider
Kind & Jeugd

Een gezonde werkomgeving

Lievegoed staat bekend om een gezonde en veilige werkomgeving. Om de huiselijke en rustige locaties waar de teamleiders zelf ook altijd aanwezig zijn. Waardoor je dus echt gezien en gehoord wordt en de lijntjes kort zijn. Een gezonde werkomgeving betekent ook een plek waar je kunt groeien. Daarom krijg je hier volop kansen om een opleiding te volgen of te switchen van groep of locatie.

Werken op de mooie locaties van Kind & Jeugd

Neem een kijkje bij een andere doelgroep

Werken met Volwassenen GHZ & NAH

Werken met LVB+

Werken met GGZ & Verslaving

Werken bij Management & Staf