VOLWASSENEN
GHZ & NAH

VOLWASSENEN GHZ & NAH

MARIETTE

Begeleider
Volwassenen GHZ & NAH

Zorg met liefde en lef

Bij Lievegoed zien we iedereen als uniek en volwaardig persoon. Jou, maar ook onze cliënten. Met ieder zijn eigen karaktertrekken, talenten en behoeften. We zijn er voor volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenletsel. We besteden veel aandacht aan het hebben van een gezond sociaal leven. Daar ligt voor ons de basis van kwaliteit van leven. Bij Lievegoed maak je onderdeel uit van een hechte gemeenschap, samen met de cliënten, de verwanten en jouw collega’s. Je leert van elkaar. Wat zijn of haar ontwikkelingsniveau ook is, wij behandelen iedereen als de mens die ze zijn. En eerlijk? Dat is soms best een uitdaging. Daar heb je, naast veel liefde en expertise, behoorlijk wat lef voor nodig.

Wil jij het verschil maken? En heb jij de liefde en het lef in je om een gelijkwaardige relaties aan te gaan? Kom dan werken bij Lievegoed.

Een kijkje bij collega’s van Volwassenen GHZ & NAH

Antropowattes?

Lievegoed is een zorgorganisatie met een rijke antroposofische traditie. Antropowattes? Nou, het betekent vooral dat de natuur, een gezonde voeding en creativiteit hier een grote rol spelen.

Onze cliënten kunnen zich vaak maar moeilijk uitdrukken. Via kunst, muziek en dans vinden we altijd een manier om toch écht contact te maken en zo te werken aan ontwikkeling en een beetje extra levensgeluk. Onze vaste ritmes, tradities en vieringen zorgen voor een warm gevoel van verbinding. Daar is niets vaags of ‘wolligs’ aan.

Doe de test en kijk of deze waarden bij jou passen.

Een dag in de sokken van

SIMONE

Begeleider
Volwassenen GHZ & NAH

Een gezonde werkomgeving

Als je kiest voor Lievegoed, kies je voor een gezonde werkomgeving. Onze mooie locaties bevinden zich namelijk vaak midden in de natuur. Koken doen we biologisch en als het even kan zijn we buiten te vinden. Een gezonde werkplek betekent bij Lievegoed ook dat je gezien en gehoord wordt. Daarom werken we met kleine teams en is je teamleider altijd aanwezig. Wil je een opleiding volgen, doorstromen of switchen van locatie? We helpen je graag groeien!

Werken op de mooie locaties van GHZ & NAH

Neem een kijkje bij een andere doelgroep

Werken met Kind & Jeugd

Werken met LVB+

Werken met GGZ & Verslaving

Werken bij Management & Staf