GGZ & VERSLAVING

GGZ & VERSLAVING

LOLA

Teamleider Volwassenen GGZ & Verslaving

Zorg met liefde en lef

Bij Lievegoed zijn we er ook voor volwassenen die al lange tijd te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid. Met of zonder verslaving. Toch zien we hier niemand als patiënt of verslaafde. We zien alleen mensen. Unieke personen die we met veel liefde helpen om de regie op hun leven terug te pakken.

Dat klinkt natuurlijk mooi en nobel, maar reken erop dat het pittig kan zijn. Soms moet je een cliënt leren een manier te vinden om met zijn problematiek om te gaan. Dat is niet altijd makkelijk. Extra dapper is het dan om je te blijven inzetten voor de kwaliteit van leven.

Vind jij het belangrijk om vooral te kijken wat er wel kan? Dan is de kans groot dat Lievegoed bij jou past!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antropowattes?

Lievegoed biedt zorg vanuit een antroposofische visie. Antropowattes? Nou, het betekent echt niet dat hier allemaal geitenwollen sokken rondlopen. Integendeel! Het betekent wél dat we iedereen als gelijkwaardig en volwaardig behandelen. En dat familieleden, vrijwilligers en professionals nauw samenwerken in een ‘caring community’. Hier telt en doet iedereen mee, daar is niets vaags of wolligs aan.

Want sociaal contact is onmisbaar voor een positief zelfbeeld en persoonlijke ontwikkeling. Net zo onmisbaar als de kracht van ritmes en structuur, de natuur en creativiteit, kunst en cultuur.

Doe de test en kijk of deze waarden bij jou passen.

Een gezonde werkomgeving

Sommige van onze mooie locaties bevinden zich midden in de samenleving, andere juist in het bos of op het platteland. Het zijn stuk voor stuk rustige en veilige plekken voor onze cliënten. En voor onze medewerkers. Wat ook bijdraagt aan een gezonde werkomgeving, is dat onze teamleiders fysiek op de locaties aanwezig zijn. Hierdoor is de betrokkenheid hoog en zijn de lijntjes kort. Je kunt dus altijd even sparren, praten over iets dat tegenzit of juist over je persoonlijke ontwikkeling. En dat werkt!

Werken op de mooie locaties van GGZ & Verslaving

Neem een kijkje bij een andere doelgroep

Werken met Kind & Jeugd

Werken met Volwassenen GHZ & NAH

Werken met LVB+

Werken bij Management & Staf