LIEVEGOED DE JORISKRING

 

LIEVEGOED DE JORISKRING

Werken bij Lievegoed de Joriskring

Ieder kind telt evenveel mee. We doen bij Lievegoed dan ook niet aan uitzonderingen. We zijn er voor elk kind of elke jongere met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelachterstand. Alle talenten en capaciteiten met extra lichamelijke of bijkomende psychiatrische problematiek zoals autisme zijn hier aanwezig. En ook met gedrag dat soms lastig te begrijpen is. Best pittig dus en naast dat dit veel liefde geeft, vraagt het ook om geduld, doorzettingsvermogen en lef.

Vind jij het een uitdaging om op zoek te gaan naar wat bijdraagt aan de ontwikkeling van deze kinderen? Dan is werken met deze doelgroep bij Lievegoed de Joriskring in Amsterdam misschien iets voor jou.

Een kijkje bij Lievegoed de Joriskring

Lievegoed de Joriskring in Amsterdam is er voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd 0 tot 23 jaar met:

  • een matig of ernstig verstandelijke beperking plus eventuele bijkomende problematiek, zoals een lichamelijke beperking of psychiatrische problematiek, bv. autisme, ADD of ADHD;
  • kinderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB);
  • kinderen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en een ontwikkelingsachterstand.

Meer informatie over onze visie en werkwijze over onze zorg aan kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking, vind je hier op onze Lievegoed website.

Een dag in de sokken van

EMMA

Persoonlijk begeleider
Kind & Jeugd