Wat heeft Lievegoed
jou te bieden?

We onderscheiden ons door:

Aandacht
Er is aandacht voor jou als persoon. Je wordt echt gezien. Samen zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden.

Aandacht

Waardegedreven missie
Als jou dat aanspreekt dan is het hier echt leuk werken voor je. Doe de test om te zien of we een match zijn.

Waardegedreven missie

Mooie locaties
Helende omgeving, vaak gelegen tussen prachtige natuurrijke gebieden en bossen.

Mooie locaties

Je bent meer dan je denkt!
Wat voor onze cliënten geldt, geldt voor jou ook. Want het grote weerspiegelt zich in het kleine.

Je bent meer dan je denkt!

Gezondheid en vitaliteit

Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé helpen je om blij te blijven met je werk. Bij Lievegoed is er aandacht om je hierbij te ondersteunen, zodat je met energie en trots onze cliënten kan blijven ondersteunen. Wat is er nodig om het werkplezier te behouden of terug te vinden? Hoe blijf ik gezond en fit? Past het arbeidspatroon nog bij mijn levensfase? Samen stellen we deze vragen om het beste uit jezelf te halen.

Bij Lievegoed heb je meerdere mogelijkheden van fulltime tot parttime werken. Samen spreken we af hoeveel uur jij gemiddeld per week wil werken. We proberen de roosters zo aangenaam mogelijk te maken door regelmatigheid in de onregelmatigheid aan te brengen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je functie en afspraken die je hierover maakt. Je krijgt van ons meer dan 5 weken vakantie per jaar op basis van een fulltime dienstverband. Droom je van een mooie reis of vrijwilligerswerk in het buitenland? In overleg bieden we je graag de gelegenheid om je dromen of idealen na te streven.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw inzet om elke dag samen met jouw collega’s het betekenisvolle verschil te maken voor onze cliënten wordt bij Lievegoed erg gewaardeerd! Die waardering krijg je onder andere terug in de vorm van arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Gehandicaptenzorg of cao Geestelijke Gezondheidszorg.

Bij Lievegoed verdien je een marktconform salaris. In onze vacatureteksten staat meestal een minimum en maximumsalaris op basis van een 36-urige werkweek vermeld. Naast je salaris en uiteraard 8% vakantiegeld krijg je aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand. Verder kun je bij ons deelnemen aan diverse regelingen waarbij je met belastingvoordeel producten kan aanschaffen.

Diversiteit en inclusie

Verschil moet er zijn! Onze cliënten zijn divers en onze medewerkers ook. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze organisatie, dus ook jij! Wij maken daarom geen onderscheid op het gebied van culturele achtergrond, geaardheid, leeftijd, gender of beperking. Iedereen met een positieve houding, enthousiasme en nieuwsgierigheid kan bij ons werken. Herken jij je hierin? Kijk dan ook bij onze vacatures.

Collega worden?