Praktische tips voor je sollicitatie
of kennismakingsgesprek

Praktische tips voor je
sollicitatie of kennismakings-gesprek

Wil je graag werken bij Lievegoed en kun je wel wat hulp gebruiken bij je sollicitatie? Stel je vragen aan onze HRM-medewerkers of lees onze praktische tips hieronder.

Zet in je cv alles wat jou onderscheidt

Je cv bestaat waarschijnlijk vooral uit je opleidingen en werkgevers/bijbanen. Logisch. We vinden het daarom ook leuk en belangrijk om te lezen welke activiteiten je ernaast doet, welke (bij)banen je hebt gehad, vrijwilligerswerk of dat je als student actief bent bij een vereniging. Vergeet ook je hobby’s of sporten niet. Zo geef je ons al voor je echt langskomt een completer beeld van wie je bent en wat je kunt.

Onze HRM-medewerkers zijn er voor jou. Bel ze gerust!

De HRM-medewerkers van Lievegoed helpen je graag bij vragen over de procedure of met algemene tips. Bel of mail ze als je vragen hebt of er iets niet duidelijk is. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je het beste contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat in de vacaturetekst.

Kunnen we je helpen met praktische tips bij het solliciteren? Bel ons gerust.

Stel je vragen

Bedenk van tevoren wat jij van ons wilt weten. Wij willen graag een heleboel te weten komen over jou. Maar vergeet niet zelf ook al jouw vragen aan ons te stellen. Schrijf ze eventueel op en stel ze tijdens je gesprekken. Om je voor te bereiden kan je eventueel nog de test ‘Past Lievegoed bij mij?’ doen.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan voor onze vacature alert door een account aan te maken.