Werken bij Lievegoed

Lievegoed is een waardegedreven zorgorganisatie.
Wat betekent dat en past dat bij jou?

Wij zien dat veel mensen geïnteresseerd zijn in (nieuwe) oplossingen voor de uitdagingen waar we in moderne samenleving mee worstelen, zoals positieve gezondheid, mindfulness en zingeving, milieu/ klimaat en duurzaamheid, een gezonde leefstijl en gezonde voeding, solidariteit en gemeenschapszin, het belang van kunst, muziek en cultuur. Waarden die je ook kunt vinden binnen de antroposofie. Bij Lievegoed ben je vrij om zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou kunnen betekenen vanuit een open en respectvolle houding. Iedereen met een positieve houding, enthousiasme en nieuwsgierigheid kan bij ons werken.

Herken jij je hierin?
Doe dan de test om te kijken of een nieuwe werkplek bij Lievegoed bij jou past!

Werken met de doelgroep

Wanneer kan je werken met onze doelgroep?

Wat heeft Lievegoed jou te bieden?

Past Lievegoed bij mij? Doe de test.

Gesolliciteerd, wat nu?

Praktische tips bij je sollicitatie

Moeilijke momenten delen we en successen vieren we samen.
Regelmatig samen dingen doen vinden we belangrijk, bijvoorbeeld elkaar ontmoeten tijdens jaarfeesten, inspiratie- en lunchbijeenkomsten.

We dagen je uit je te verdiepen in onze waarden en een eigentijdse invulling te geven aan de antroposofische pijlers zoals aandacht voor heel de mens, gemeenschapszin, een helende omgeving, zingeving, duurzaamheid en contact met de natuur, kunst en cultuur.

Laat je e-mail adres achter en ontvang informatie over de eerstvolgende Meet & Greet.

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Ja, ik kom graag op de eerstvolgende Meet & Greet(Required)