Leren & Ontdekken

Bij Lievegoed ben je meer dan je denkt.
We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen.

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Lievegoed ben je meer dan je denkt. We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als professional, maar ook op het gebied van de antroposofie. Je bent vrij om zelf invulling te geven aan wat deze waarden voor jou kunnen betekenen. Er zijn verschillende ontwikkelingsmogelijkheden op MBO, HBO en WO+ niveau en mogelijkheden om te leren over de antroposofische visie op mens en gezondheid. We werken daarvoor samen met erkende antroposofische opleiders als AAG (Academie antroposofische gezondheidszorg) en Scillz.

In overleg met je leidinggevende ga je op zoek wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en kun je een beroep doen op het opleidings- en scholingsbudget. Een mens is immers altijd in ontwikkeling!

Werken & Leren

MBO en HBO

Ideaal voor doeners! Bij Lievegoed kun je werken en leren combineren. We werken samen met verschillende opleidingsinstituten, zodat jij je je kunt ontwikkelen tot zorgprofessional met erkend diploma. Dit kan in een BBL-traject, maar ook HBO-duaal. We werken daarvoor samen met opleidingsinstituut Scillz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zij-instroom

Carrière switchers zonder zorgachtergrond die aan de slag willen in de gehandicaptenzorg doorlopen bij ons een verkort zij-instroom opleidingstraject Maatschappelijke zorg (MZ) op MBO niveau 3 en 4. We werken daarvoor samen met opleidingsinstituut Scillz. Met dit versnelde opleidingstraject kun je je hart volgen en vaak binnen 1,5 jaar je relevante diploma halen. Het gaat om geaccrediteerde opleiding en diploma. Dit betekent dat je in de toekomst overal in de zorg kunt gaan werken. Ook herintreders zijn welkom! Als leerling-medewerker ben je bij ons in dienst met een leer-/arbeidsovereenkomst en werk je een aantal dagen in de zorg en ga je één dag per week naar de opleiding. Lees hier meer over de vacature BBL’er of zij-instromer.

Specialisatie na je masteropleiding

Behandelaren die zich verder willen specialiseren of doorontwikkelen kunnen een opleiding volgen via AAG (Academie Antroposofische Gezondheidszorg) of Rino. Via Rino kunnen afgestudeerde psychologen of orthopedagogen een vervolgopleiding volgen tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wil je je verder verdiepen in de antroposofie? We bieden je de mogelijkheid om een geaccrediteerde kopstudie antroposofie te volgen bij AAG (Academie Antroposofische Gezondheidszorg). Na deze studie kun je je antroposofisch arts of antroposofisch behandelaar noemen.

 

 

 

 

 

 

 

Stageplek

We kennen geen limiet voor het aanbieden van stageplekken aan leergierige studenten, zolang we je goede begeleiding kunnen bieden. Tijdens je stage bespreek je samen met je vaste werkbegeleider regelmatig jouw leerproces.

Voor studenten van opleidingen in de richting van MBO Zorg en Welzijn of een studie Social Work volgen, hebben we bij Lievegoed regelmatig mogelijkheden.

Wat bieden wij?

  • Praktijkervaring met een goed beeld van het werk en een prettig leerklimaat
  • Begeleiding door ervaren en getrainde collega’s
  • Diversiteit aan doelgroepen, dus een kans om te kijken wat het best bij je past
  • Stagevergoeding

Kijk of er een passende stageplek beschikbaar is of stuur jouw gegevens, dan nemen we contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

Vrijwilligerswerk

Wil je graag iets voor een ander betekenen en overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen? Stuur je gegevens met je kwaliteiten en interesses en we kijken samen naar de mogelijkheden. Of kijk hier of er een passende vrijwilligersvacature beschikbaar is.

Vrijwilligers zijn een waardevolle en onmisbare aanvulling op de dagelijkse zorg voor onze cliënten. Zij zorgen net even voor dat extra beetje aandacht! Bij Lievegoed hebben we onder andere mogelijkheden voor creatieve, muzikale of handige vrijwilligers. Maak je liever een wandeling met een cliënt? Dat kan ook! We komen graag met je in contact.

Wat bieden wij vrijwilligers?

De kans om voor een mens met een beperking het betekenisvolle verschil te maken. Je maakt deel uit van de Lievegoed gemeenschap en bent welkom om met ons de jaarfeesten mee te vieren. Een vergoeding voor gemaakte onkosten is vanzelfsprekend.

Laat je e-mail adres achter en ontvang informatie over de eerstvolgende Meet & Greet.

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Ja, ik kom graag op de eerstvolgende Meet & Greet(Required)